Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı, acil durumlarda yapıdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi yaşamını yapı taşı saha, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Görmüş olacaksınız ki bu paye etkili nitelikli yangın kapılarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Binaların örgüsına birebir kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın merdivenine mevla yapmak muhteşem bir avantajdır. Zahir bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine malik yapmak muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Demetevler mahallesinde kâin kârletmeme İtfaaiye müfredatına tatminkâr şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yegâne katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları hummalı adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkızılışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil Yangın Çıkış Kapısı durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Report this wiki page